Gå til hovedindhold

Ajourføring for koordinatorer – projektering/byggefasen

Gå til søgning
Forsiden
Kursustyper
Regler
Priser
Praktisk info
Brochurer
Spørgsmål og svar
Kontakt
Om os
GDPR
AMU lister
  

Forsiden_top_navigation
 
  FORSIDEN KURSUSTYPER REGLER PRISER PRAKTISK INFO BROCHURER SPØRGSMÅL & SVAR Kontakt / Om os / GDPR
 
 
Forsiden > Kursustyper > Ajourføring for koordinatorer – projektering/byggefasen
Forsiden > Kursustyper > Ajourføring for koordinatorer – projektering/byggefasen

Ajourføring for koordinatorer

Formål og indhold

Har du som koordinator styr på de seneste regler til projekterings- og byggefasen?

 

 

Ajourføring for koordinatorer

 

Kurset afholder vi udelukkende som firmakursus og målretter det jeres ønsker. I får en fælles kompetenceudvikling, der opfylder jeres behov.

Kontakt os og hør mere om kurset på telefon 33 38 90 00 eller send en mail til mail@dakurser.dk

 

Få styr på de nyeste regler

Få overblik over de nyeste arbejdsmiljøregler, og bliv opdateret i forhold til myndighedernes fokus på bygge- og anlægsområdet. Få klarhed over, hvad der præcist kræves af dig som koordinator.

 

Kurset er for jer, der projekterer bygge- og anlægsprojekter eller koordinerer sikkerhedsarbejdet på bygge- og anlægspladser for bygherrer. Bestil et kursus hvis det er mere end to år siden, I har deltaget på den lovpligtige koordinatoruddannelse, og trænger til en opdatering eller har særlige udfordringer.

 

I får et klart billede af pligterne som koordinator og af grænsefladerne for de andre involverede parter, samt metoder til at sikre et godt arbejdsmiljø både i projekterings- og udførelsesfasen.

 

Indhold

Bygherrens pligter. Vi har fokus på afholdelse og gennemførelse af opstartsmøder og sikkerhedsrunderinger. I bliver opdateret på den nyeste lovgivning på området.

 

Projekterendes og rådgivers pligter. Få input til, hvordan I kan indarbejde arbejdsmiljøet i projekteringsfasen, og hvordan virksomheder, der er involveret i projektering af et byggeri, skal medvirke til, at grænsefladerne imellem delprojekterne bliver klarlagt.

 

Bygge- og anlægsarbejde. I får viden om, hvordan virksomhederne skal instruere deres ansatte om aftaler vedrørende fællesarealer, og hvordan I udarbejder en operativ plan for sikkerhed og sundhed (PSS) og inspiration til andre metoder til at styre sikkerheden og sundheden på bygge- og anlægspladser.

 

Arbejdstilsynet gennemfører hvert år en række uvarslede, landsdækkende aktioner med forskellige arbejdsmiljøproblemer i fokus. I får viden om, hvordan disse tilsyn samt opfølgningsbesøg bliver gennemført, og hvilke farlige eller risikable forhold der er blevet konstateret på disse besøg.

 

I får indsigt i myndighedernes indsats mod social dumping.

  

Kursusbevis

Du får bevis for deltagelsen.

Print denne tekst

Kontakt os for bestilling af kursus
33 38 90 00
DA_kurser_footer

 Dansk Arbejdsgiverforening © 2008

Vester Voldgade 113   |   1790 København V.   |   mail@dakurser.dk   |   Tlf.: 3338 9000