Gå til hovedindhold

Ajourføringskursus

Gå til søgning
Forsiden
Kursustyper
Regler
Priser
Praktisk info
Brochurer
Spørgsmål og svar
Kontakt
Om os
GDPR
AMU lister
  

Forsiden_top_navigation
 
  FORSIDEN KURSUSTYPER REGLER PRISER PRAKTISK INFO BROCHURER SPØRGSMÅL & SVAR Kontakt / Om os / GDPR
 
 
Forsiden > Kursustyper > Lederkurser > Ajourføringskursus
Forsiden > Kursustyper > Lederkurser > Ajourføringskursus

Lederkursus

Webdelen fik timeout.
Formål og indhold

Ledelse af arbejdsmiljøet

 

 

– 3 ugers lederkursus
Kurset fokuserer på den viden og de kompetencer, der skal til for at kunne lede, koordinere og udvikle virksomhedens arbejdsmiljø – både på operationelt og strategisk niveau. Kurset kommer rundt om alle arbejdsmiljøets facetter – fagligt som ledelsesmæssigt – og de enkelte emner og temaer er vægtet i forhold til aktuelle strømninger.

Deltagere
Kurset er udviklet til arbejdsmiljøchefer, - koordinatorer og andre med ansvar for udvikling og ledelse af arbejdsmiljøet i private og offentlige virksomheder. Også medarbejdere med beslægtede jobfunktioner kan have stort udbytte af kurset. Kurset henvender sig til både nye og erfarne ledere.

Udbytte
Kursets formål er at styrke og udvikle de kvalifikationer og forudsætninger, der er nødvendige for at kunne lede og udvikle virksomhedernes arbejdsmiljøindsats. Kurset tager udgangspunkt i veldefinerede opgaver og problemstillinger, som de kendes fra denne ledelses- og jobfunktion, samt i de opgaver og arbejdsmetoder, der tegner sig i horisonten.

Indhold
Deltagerne får overblik over hele arbejdsmiljøområdet og de opgaver og problemfelter, der knytter sig til virksomhedernes arbejdsmiljø- og sundhedsarbejde, og deltagerne træner metoder, der er optimale i relation til udførelsen af jobbet. Som sidegevinst opbygger deltagerne gennem de tre kursusuger deres eget netværk, som de både under og efter kurset kan anvende til at sparre med andre i samme jobfunktion.

Kursusform
Undervisningen består af teoretiske indlæg af både faglig og ledelsesmæssig karakter og varetages af en række eksperter med særlige kompetencer inden for de enkelte områder. Gennem dele af kursusforløbet arbejdes der med øvelser, gruppe- og projektarbejder.

Kursusforløb
Uddannelsen er et intensivt internatkursus, der strækker sig over to måneder fordelt på 3 x 1 uge.

Sted

Egelund Slot, Hillerødvejen 92, 3480 Fredensborg, www.egelundslot.dk

 

Print denne tekst

Der blev ikke fundet nogen elementer i listen.
DA_kurser_footer

 Dansk Arbejdsgiverforening © 2019

Vester Voldgade 113   |   1552 København V.   |   mail@dakurser.dk   |   Tlf.: 3338 9000