Suppleringskursus

Forebyg krænkelser, mobning og seksuel chikane

Styrk den gode omgangstone og skab en fælles kultur

Krænkelser, mobning og seksuel chikane er på dagsorden. Lær, hvordan I opbygger en god omgangstone og forebygger uønsket adfærd på arbejdspladsen.

Målgruppe

Kurset henvender sig til arbejdsmiljørepræsentanter, ledere, HR-medarbejdere og andre der arbejder med virksomhedens kultur.

Udbytte

Du får viden om hvad, der karakteriserer mobning, krænkelser og seksuel chikane, og du lærer hvordan I kan håndtere og forebygge det i jeres virksomhed. Du bliver introduceret til hvad god omgangstone er og får værktøjer og teknikker til god dialog.

Indhold

Du bliver præsenteret for definitionen af henholdsvis mobning, krænkelser og seksuel chikane, samt reglerne på området. Du bliver introduceret til hvad, der kendetegner en gode omgangstone og for de faktorer, der har indflydelse på den. Du får redskaber til håndtering og forebyggelse af mobning, krænkelser og seksuel chikane, så du ved, hvad du skal gøre, hvis du oplever det.

Vi arbejder med øvelser og cases, og du får mulighed for at sætte fokus på de områder i din virksomhed, der trænger til et serviceeftersyn.

Du får inspiration til, hvordan arbejdsmiljøorganisationen kan være med til at skabe grundlag for det tillidsfuldt samarbejde og engagement i virksomheden.