Om os

Vi understøtter, udvikler og professionaliserer virksomhedernes arbejdsmiljøindsats gennem uddannelse af ledere og medarbejdere.
Tilgang

Vores styrke

Vores undervisere er fagligt velfunderede med stor erfaring i læring og formidling.

Vi betragtes som en solid sparringspartner til ud-vikling af arbejdsmiljøkompetencer, og vi har mange års erfaring i formidling af viden, der kan anvendes professionelt i virksomhederne. 

Vi har en særlig tilknytning til de politiske beslutningstagere og myndigheder på arbejdsmiljøområdet, der sammen med vores tætte kontakt til alle væsentlige aktører, gør os i stand til at udbyde kurser af høj kvalitet og aktualitet.

Kvalitet

Vi leverer

Vi udvikler og arrangerer alle typer arbejds-miljøkurser - lovpligtige kurser, suppleringskurser, skræddersyede kurser og temadage af høj kvalitet.

Vi leverer kompetent rådgivning, og vi udvikler løsninger der dækker virksomhedernes forskelligartede behov for uddannelse.

Vi er leverandør til hele arbejdsmarkedet – både det private og det offentlige. 

 

Mød teamet

Vores administrative medarbejdere hjælper dig med at finde og blive tilmeldt de rigtige kurser, og vores undervisere møder du på kursussteder rundt om i hele landet – eller i din egen virksomhed, hvis vi har arrangeret et internt kursus for jer.