Persondata

Om cookies

Hvad er en cookie?

Cookies anvendes i dag af stort set alle websites. I mange tilfælde kan cookies være nødvendige for at levere en service på websitet.
En cookie er en lille datafil, som websites gemmer på brugerens computer for at kunne genkende computeren. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af websitet.
En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på brugerens computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

ASP.NET_SessionId

Session cookies sættes af websitet og bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og kan huske om du fx er logget ind. Session cookies slettes automatisk, når du lukker din browser. Denne cookie er nødvendig for at siderne fungerer korrekt, og kan ikke vælges fra.

Dakurser.dk anvender Google Analytics til at foretage webanalyse. Fortsætter du på dakurser.dk, accepterer du brugen af cookies.

Vores brug af jeres data

Formål

Ved køb af kurser indsamler og behandler vi følgende oplysninger: Deltagernes navne, virksomhedens navn, adresse, CVR og telefonnummer, samt navn på og mailadresse til den kontaktperson, der skal modtage bekræftelsen og efterfølgende fakturaen for købet.

Oplysningerne anvendes i vores kursusadministrationssystem til at registrere og dokumentere, at I har købt et kursus og at jeres medarbejdere er tilmeldt det pågældende kursus. 

Sikkerhed

DA har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger imod, at ovennævnte oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Opbevaring

Oplysningerne opbevares i den periode lovgivningen foreskriver. Vi sletter oplysningerne, når det ikke længere har et formål at opbevare dem. Perioden afhænger af oplysningernes karakter og baggrunden for opbevaring. Vi kan derfor ikke angive en generel tidsramme for, hvornår oplysninger slettes. 

Videregivelse

Vi sender lister med deltagernes navne til den underviser, der er tilknyttet kurset. Vi er derudover forpligtet til at sende oplysninger om deltagerne på lovpligtige kurser til Arbejdstilsynet og Danmarks Evalueringsinstitut. 

Ændringer

Hvis de oplysninger, vi har registreret, ikke er korrekte, har I ret til at få dem rettet eller slettet. Anmodning herom skal sendes til mail@dakurser.dk   

Indsigt

Kursusdeltagerne og deres arbejdsgiver har ret til at få oplyst hvilke oplysninger, vi behandler i forbindelse med køb af kurser. Se indsigtsret.

Persondata

Indsigtret

Du kan bede om at se, hvilke oplysninger DA behandler om dig. Hvis der ikke er oplysninger om dig, har du også krav på at få det at vide. Det er kun oplysninger om dig selv, du har ret til at se efter persondataloven.

Persondata

Persondatapolitik

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler vi personoplysninger med henblik på optimering af hjemmesiden og indsamling af viden/statistik om medlemmernes og andre brugeres brug af vores ydelser.