Suppleringskursus

Tillid, retfærdighed og samarbejde

Vejen til en robust organisation

Firmakursus

Tillid og retfærdighed er nøglebegreber, når engagementet og samarbejdet skal styrkes. Et tillidsfuldt samarbejde gør det lettere at håndtere daglige udfordringer som uenigheder, højt arbejdstempo og forandringer sammen – og så forebygger det stress.

Målgruppe

Kurset henvender sig til arbejdsmiljørepræsentanter, ledere, HR-medarbejdere og andre med interesse for emnet.

Udbytte

Du bliver introduceret til, hvordan du kan styrke tillid og retfærdighed i samarbejdet. Du får indblik i, hvordan positiv psykologi kan understøtte engagement, effektivitet og produktivitet. Du får konkrete værktøjer, som understøtter arbejdet med tillid og engagement.

Indhold

På kurset vil du blive introduceret til begrebet ”positiv psykologi”, samt den anerkendende tilgang og dialogiske processer i samarbejdet. Du bliver præsenteret for de faktorer, der bidrager til at skabe en robust organisation med tillid, retfærdighed og engagement. Vi arbejder med øvelser og cases, og du får mulighed for at sætte fokus på de områder i din virksomhed, der trænger til et serviceeftersyn. Du får inspiration til, hvordan arbejdsmiljøorganisationen kan understøtte det tillidsfulde samarbejde og engagementet i virksomheden.