Suppleringskursus

Søvn og arbejde

Få mere energi med en god nats søvn

Firmakursus

Få indblik i, hvordan jeres arbejdsmiljø påvirker både produktivitet, sikkerhed, stressniveau og søvnkvalitet.

Målgruppe

Kurset henvender sig til arbejdsmiljørepræsentanter og ledere, HR-medarbejdere og andre, der deltager i arbejdsmiljøarbejdet.

Udbytte

Du får viden om, hvad en god nats søvn betyder, og hvordan du kan håndtere dine søvnproblemer og sikre dig en god nats søvn. Du får øget forståelse for, hvordan mindre stress og bedre søvn er en gevinst for arbejdspladsen. Vi ser på muligheder for at gribe ind og på, hvilke værktøjer, som altid virker.

Indhold

På kurset gennemgår vi nyeste viden omkring søvn, og hvordan dårlig søvnkvalitet påvirker både produktivitet og livskvalitet. Du får indsigt i, hvordan du kan vurdere og håndtere søvnproblemer. Du får viden om de faktorer, der ligger bag og kan stresse på arbejdspladsen eller privat.

Vi gennemgår de forhold, som kan skabe stress på arbejdspladsen, og hvornår det bliver til sundhedsskadelig stress. Vi arbejder med, hvordan I kan forbedre arbejdsmiljøet og få stressniveauet ned selv i en travl hverdag. Du bliver introduceret til forskellige øvelser, som du/I efterfølgende kan bruge.