DA arbejdsmiljøuddannelse

Velliv Foreningen inviterer igen i år til Danmarks Mentale Sundhedsdag

19. april 2023

Få 10.000 kr. til et event, som støtter den mentale sundhed på arbejdspladsen

Velliv Foreningen vil gøre op med stress, angst og depression i arbejdslivet, og ønsker at styrke trivsel, samarbejde og den mentale sundhed på arbejdspladser. Derfor afholder de igen i år Danmarks Mentale Sundhedsdag, hvor de inviterer alle danskere til at tale om mental sundhed og arbejdstrivsel på arbejdspladsen. I den forbindelse støtter de arbejdspladser økonomisk, som ønsker at fremme mental sundhed i arbejdslivet med et event eller aktivitet i uge 41.

Til Danmarks Mentale Sundhedsdag har ALLE danske arbejdspladser mulighed for at søge om 10.000 kr. til et event eller aktivitet om mental sundhed. Aktiviteten skal handle om at skabe samtale og læring om mental sundhed i arbejdslivet og kan både være sjovt, alvorligt eller begge dele.

Danmarks Mentale Sundhedsdag er d. 10. oktober, men eventet kan afholdes alle dage mellem d. 7. og 15. oktober 2023.

I 2022 satte hele 1040 virksomheder mental sundhed i arbejdslivet på dagsordenen og fik en donation. Dagen gik med forskellige events som natursansning, foredrag, mindfulness-øvelser, samtaler om arbejdets tilrettelæggelse, oplæg om persontyper, teambuilding og workshops.

Ansøgningsfristen for at søge de 10.000 kr. er til og med d. 2. juni 2023.

Inden ansøgningsfristen afholder Velliv Foreningen to gratis webinarer, hvor I kan få gode råd, inspiration eller svar på eventuelle spørgsmål.

Webinarerne afholdes d. 3. maj kl. 14.00-14:30 og d. 17. maj kl. 09.30-10.00.

Tilmelding til webinar eller ansøgning om de 10.000 kr. skal ske via dette link: https://www.danmarksmentalesundhedsdag.dk/saadan-soeger-du/

Hvis du ønsker at læse mere eller få inspiration til, hvad man kan lave på Danmarks Mentale Sundhedsdag og om de forskellige projekter Velliv har støttet før, kan du se her:

https://www.danmarksmentalesundhedsdag.dk/det-kan-man-soege-til/